torsdag 27 september 2012

Fixardag

Hade tänkt fortsätta att måla stallet idag som nästan är färdigt på den här sidan iaf ( Har dock hela andra långsidan kvar). Men regnet ställer till det för mig idag igen. Det är bara inse att det tar tid att måla hela stallet själv eftersom jag nästan alltid bara kan måla några timmar i sträck när Ebba sover i vagnen. 

Istället får det bli en fixardag inne idag. Ebba fick en ny stor säng igår och sov i den inatt. Gissa om det var en stolt tjej i morse som sovit i sin stooora säng?! I morse var det mamma som fick komma till Ebbas säng och gosa =) Spjälsängen ska nu plockas undan några månader för att undvika svartsjuka när bebisen ska få den. Så nu ska det fixas och piffas till lite i Ebbis rum! Bilder kommer såklart när det är färdigt! Måste beställa lite nya påslakan och lakan till pluttan med, nätshopping är ju en inte alltför tråkig syssla en regnig höstdag ;)



Kram!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och shopping är ju lite det vi gör allra bäst ;) Visst Övvan?! Måste komma upp och kolla till din målning någon dag snart! Kram Emma

Mia sa...

Visst är det så! Shoppa, det kan vi du och jag!! ;)
Du är välkommen när som vännen min!
Kramar!